ДОМОФОНИ AUDIO – КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС !

домофониАко предвиждате подмяна на старата домофонна система /която отдавна „се е предала”/ в кооперацията, където живеете и ви е омръзнало да правите непрекъснати преходи от n-тия етаж до входната врата, за да отворите на гостите, значи е крайно време да поставите нов AUDIO  домофон в дома си.

Разнообразието, което предлагаме е голямо – от евтина и достъпна за всеки джоб аудиодомофонна разговорна система до видеосистеми с контрол на достъп от висок клас с модерен и изискан дизайн.

Домофонните системи могат да бъдат разграничени по сложност на изпълняваните функции. Най-масово приложимия вариант са аналоговите аудиодомофонни разговорни системи. Те представляват комбинация от апартаментен домофон ЕД-200, домофонна централа и входен външен панел със светещи бутони и разговорна група. Избраният абонат може да провежда двупосочен разговор с лицето, което го търси, да отваря входната врата от домофона без да се налага да напуска жилището си. Друго съществено предимство на ЕД-200 е това, че може да позвънява с две мелодии – една, когато ви търсят от входа на блока и друга от етажа. Звънецът, който доскоро използвахме широко в случая отпада. Негов достоен заместник е съвременният AUDIO домофон. Следователно пестим време и средства.

Към тази, както и към всички други AUDIO  домофонни системи може да бъде инсталиран контролер – контрол на достъп. Чрез него лицата, живеещи във входа могат да отключват без ключ входната врата с помощта на карта или ключодържател с вграден чип. Контролерите станаха изключително популярни през последните години, защото улесняват до голяма степен достъпа на живеещите и изпълняват функцията на „Невидим портиер”.

Все по-голям интерес предизвикват видеодомофоните. От продукт достъпен за малцина в миналото, този вид секюрити системи днес придобиват все по-голяма популярност. Видеодомофонът предава това, което „вижда” камерата, инсталирана във домофонното табло на входа на дома. Предлагаме видеодомофони с черно-бял и цветен монитор, като при изграждане на системи от висок клас може да се комбинират – цветни, черно-бели или аудиодомофони, работещи с видеосистеми.

Решението за голям брой абонати в една сграда е цифровата домофонна система с вградена клавиатура. Посредством комбинация от цифри може да позвъните на съответния абонат, да проведете идеален разговор без смущения или да отворите входната врата с предварително програмирана парола за достъп.

Ако търсите комбинация от качествен продукт, произведен в България, на добра цена с 24 месеца гаранция и извънгаранционна поддръжка може да ни откриете на следните адреси:

Инженерен отдел и производствена база – гр. Варна – 052/ 505 225

Регионален офис – гр. София – 02/ 856 99 99

Материалът е изготвен с любезното съдействие на инж. Тодор Тодоров

„Домофон сервиз” ООД – София, ж.к. Бъкстон, ул. „Иван Сусанин” №42Б